Jump to content
Sign in to follow this  
LogiTec

Vajag palīdzību

Recommended Posts

Tātad apmēram pirms pus gada nopirku jaunu jaunu kompi, tagad pagājis kāds laiks un gribu pieslēgt otru monitoru, bet uz video kartes ir tikai 1 HDMI ports un 2 display porti, pie HDMI ir pieslēgts galvenais monitors, nopirku pāreju no Display port uz HDMI, saspraužu visu kopā un ieslēdzas tikai galvenais monitors uz otra monitora rādās ka nav signāls, bet ir uztverts ka ir piesprausts. Vai kāds var palīdzēt atrisināt šo problēmu?

Video karte- NVIDIA GeForce GTX 1650

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tev tā pāreja ir prost kā vads, vienā galā HDMI otrā DP, vai kkads sīks sūds, kurā vēl tu pēc tam iespraud parastu HDMI vadu? ar tādiem man ari ir bijušas problēmas.

Bet nu es vismaz pačekotu vai monim ir pareizā ieeja ieslēgta settingos, varbūt dēļ pārejas pats nesaprot, protams, datora restarti un paspraustu iekšā/ārā vadu, noteikti vienā brīdi aizies, ja pati pāreja nav kaut kāda tizla. 

Edited by Haijfaiv

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Haijfaiv said:

Tev tā pāreja ir prost kā vads, vienā galā HDMI otrā DP, vai kkads sīks sūds, kurā vēl tu pēc tam iespraud parastu HDMI vadu? ar tādiem man ari ir bijušas problēmas.

Bet nu es vismaz pačekotu vai monim ir pareizā ieeja ieslēgta settingos, varbūt dēļ pārejas pats nesaprot, protams, datora restarti un paspraustu iekšā/ārā vadu, noteikti vienā brīdi aizies, ja pati pāreja nav kaut kāda tizla. 

Pāreja ir prosta vads, DP spraužu pie Pc un HDMI pie ekrāna. Un uz ekrāna man ir uzlikts HDMI mods.

Tikko mēģināju izslēgt uz izspraust visus vadus, kad slēdzu iekšā uz galvenā ekrāna neko nerāda, bet uz otra ekrāna rāda visu to kam būtu jārādās slēdzot kompi iekšā un tad kad tiek pie paroles ievadīšanas tas pārslēdzas uz galveno monitoru un uz otra atkal rāda ka nav signāls.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Driveris latest ? Vēl settingus paskaties, varbūt neesi nodefinējis to ekrānu. Jo man šķiet, ka es definēju iepriekš Settings/System/Display ?! Pēctam vari pašā gpu paskatīties, kāpēc nelasa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.