cetrisimtidivdesmitajs 10 Report post Posted November 8 (edited) Hey! Meklēju kādu kurš varētu palīdzēt uztaisīt vienu ļoti vienkāršu lietu. Tātad ir mājaslapa https://cooddesign.com/ un pie Contac Us ir forma kura sūta vēstules uz epastu. Vajag uztaisīt lai tas zaļais logs kurš izmetās pēc tā, ka ir sosūtītā vēstule izmetās jaunā cilnē lai facebook varētu skaitīt leadus. Logs : https://prnt.sc/ptrq38 Mājaslapa ir uz Wordpressa. Edited November 8 by cetrisimtidivdesmitajs Quote Share this post Link to post Share on other sites
sLIDe 618 Report post Posted November 8 FB taču var manuāli sūtīt eventus Quote Share this post Link to post Share on other sites
cetrisimtidivdesmitajs 10 Report post Posted November 8 Just now, sLIDe said: FB taču var manuāli sūtīt eventus Nu man ir nepieciešams caur mājaslapu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kapteinis 125 Report post Posted November 8 24 minutes ago, cetrisimtidivdesmitajs said: Nu man ir nepieciešams caur mājaslapu. sLIDe domāja, ka var sūtīt eventus caur fb api Quote Share this post Link to post Share on other sites
cetrisimtidivdesmitajs 10 Report post Posted November 8 (edited) 27 minutes ago, kapteinis said: sLIDe domāja, ka var sūtīt eventus caur fb api Nu es nezinu man marketologs teica, ka vajag uztaisīt tā. Edited November 8 by cetrisimtidivdesmitajs Quote Share this post Link to post Share on other sites
MλZE 531 Report post Posted November 8 Nav pa tēmu, bet tas teksts liek visai lapai lēkāt uz priekšu, tā ka zajebal lasīt 1 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Haijfaiv 322 Report post Posted November 8 (edited) 2 hours ago, MλZE said: Nav pa tēmu, bet tas teksts liek visai lapai lēkāt uz priekšu, tā ka zajebal lasīt Nezinu par ko tu runā, jo man tur nekas lapā ''nelēkā uz priekšu'', ja neskaita to mazo animācijas gļuku ik pa brīdim, kad noraustas melns un prasītos plūstošāku animāciju, bet tas varbūt dēļ mana pc. Citādāk dope lieta, nekur citur tādu nebiju redzējis un par to liels pluss. EDIT : iebraucu ko tu domā lēkā uz priekšu, ķip animācija loopo. Domāju, ka to var safixot, ideja still dope. Edited November 8 by Haijfaiv 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sLIDe 618 Report post Posted November 9 Kas pie velna ir marketologs? Ņemot vērā, ka pēc rakstītā tu gribi kko likt klāt pie FB Pixel, tad lasi šeit - https://www.facebook.com/business/help/964258670337005?id=1205376682832142 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolce 65 Report post Posted November 11 (edited) nu bļ*... ierastais has dirsēju pulks salasījies Nah viņam tur kaut ko lasīt un domāt par API? Lai uzliek contact form 7, lai pārnes uz /thank-you lapu pie veiksmīgas aizpildīšanas. Galvenais pirmstam pielikt captcha. FB pixel ieliek /thank-you kā lead un viss. Strādā labāk par tiem eventiem uz WP. Eventus bieži vien nepaņem, bet redirect strādā bez problēmām un nav pievīlis. Simple. EDIT: Patīk, ka mārketeris vai kas tur vēl nav pateicis, lai ieliek pašu FB pikseli un google analytics. Edited November 11 by Dolce 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites