Welcome to www.HAS.lv - programmējam HTML.

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

inadatequate

Katram user savs userpage

Domas ir daudz un visādas, bet esmu atdūries pret to, ka nezinu kā var izveidot ķipa katram userim savu userpage, ķip links.com/user.php?id=1 , kā lai es to dabūnu gatavu, un kā tā lapa nolasīs to kuru id skatos. Vajadzīgs helps.

Edited by inadatequate
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Index failā uztaisi include uz skriptu vai tur patās raksti

<?php

$id = $_GET['id'];
if (isset($id))
{
 	$sql = "SELECT * FROM `tavsusertable` WHERE `user_id < No tavas tabulas lietotāja id` = '{$id}'";
  	$result = mysqli_query($tavsdbconnect, $sql);
  	while($row = mysqli_fetch_array($result))
    {
     	echo $row['Tas ko vēlies redzēt lapā']; 
    }
}

?>

 

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liels paldies.

Bija kaut kāds gļuks ar to id

Darbojas šādi. 

 

https://stackoverflow.com/questions/26670444/how-to-solve-notice-undefined-index-id-in-c-xampp-htdocs-invmgt-manufactured

 

<?php 
$con = tavs connects;

$id = isset($_GET['id']) ? $_GET['id'] : '';
if (isset($id))
{
 	$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `id` = '{$id}'";
  	$result = mysqli_query($con, $sql);
  	while($row = mysqli_fetch_array($result))
    {
     	echo ' TAVS CONTENT TE';
    }
}

?>

 

Var kāds vēl izlīdzēt, kā noņemt tos ?=id piem lai man būtu /user/useraid ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lai noņemtu tos id, būs jāstrādā ar .htaccess failu.

Un ieteikums, pirms padot $_GET mainīgo uz SQL vaicājumu, pārbaudīt ta vērtības, mūsu gadījumā pietiktu ar pārbaudi vai tas ir integer.

3

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, .bRass said:

Lai noņemtu tos id, būs jāstrādā ar .htaccess failu.

Un ieteikums, pirms padot $_GET mainīgo uz SQL vaicājumu, pārbaudīt ta vērtības, mūsu gadījumā pietiktu ar pārbaudi vai tas ir integer.

Es jau viņam palīdzējis, var TC.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/28/2017 at 7:52 PM, Trixx- said:

Es jau viņam palīdzējis, var TC.

 

Ja Tu to sauc par palīdzēšanu, tad veiksmi visiem, kuriem esi kādreiz palīdzējis. 
Ledusskapjus arī palīdzi labot kaut vai nezini kā strādā?
 

Kāpēc tur ir cikls, lai izvilktu lietotāju pēc ID? 

2

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, MārisL said:

 

Ja Tu to sauc par palīdzēšanu, tad veiksmi visiem, kuriem esi kādreiz palīdzējis. 
Ledusskapjus arī palīdzi labot kaut vai nezini kā strādā?
 

Kāpēc tur ir cikls, lai izvilktu lietotāju pēc ID? 

Ja tu izlasītu, tad viņš prasīja izvadīt lietotāju pēc id...

 

On 2017.10.28. at 1:15 PM, inadatequate said:

kā tā lapa nolasīs to kuru id skatos

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
<?php 
$con = tavs connects;

$id = (int)($_GET['id'] ?? 0);
if (!$id) {
	echo 'nav id';
	return;
}
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `id` = $id";
$result = mysqli_query($con, $sql);
$row = mysqli_fetch_assoc($result);
if (!$row) {
	echo 'user not found';
	return;
}
var_dump($row);

Kaut kā šādi būtu labāk

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kāpēc vajag pārbaudi uz to, ka ja nav setots id? Ja viņš šo skriptu prasa index failā kurā ir cits saturs.

-1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, sLIDe said:

<?php 
$con = tavs connects;

$id = (int)($_GET['id'] ?? 0);
if (!$id) {
	echo 'nav id';
	return;
}
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `id` = $id";
$result = mysqli_query($con, $sql);
$row = mysqli_fetch_assoc($result);
if (!$row) {
	echo 'user not found';
	return;
}
var_dump($row);

Kaut kā šādi būtu labāk

 

Pamainīšu uz šo, paldies. Vispār bija vajadzība arī no tā, ķip ja tas id ir tukšs. Liels paldies. :)

 

P.S Tas par to index.php, Tas bija kā piemērs, man personīgi bija user.php lai būtu user/"id"

Edited by inadatequate
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, inadatequate said:

 

Pamainīšu uz šo, paldies. Vispār bija vajadzība arī no tā, ķip ja tas id ir tukšs. Liels paldies. :)

 

P.S Tas par to index.php, Tas bija kā piemērs, man personīgi bija user.php lai būtu user/"id"

Par cik sākumā nezināju, ka tev būs atsevišķā failā tas viss es tev iemetu bez tā, ja id ir tukšs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.