kasdijs 0 Report post Posted August 11, 2016 kādam nav aizķēries sakonfigurēts authme? ja ir iedotat lūdzu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Night 180 Report post Posted August 11, 2016 Sakonfigurēts authme? Tas ir kā? Sāksim ar to, ka kārtīgi nokonfigurēts ir ja dati tiek saglabāti datubāzē, lai gan var arī izmantot default variantu. Kas tam ir vainas? Un jā, vai tiešām ir tik grūti iemācīties angļu valodu un pašam kaut ko sataisīt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dainis 379 Report post Posted August 11, 2016 sakonfigurets tu lkm doma partulkots - ja ta tad tas ir kartejais bezjedzigais topiks kur saksies standarta has heits Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest am.pomelo.pm Report post Posted August 11, 2016 Neliekas maksimāli debīli prasīt citu konfigurāciju, ja katrs konfigurē kā pašam ērtāk un labāk? Ja arī interesē tulkojums, tad neredzu problēmu pašam to izdarīt, ja tur ir tikai 72 rindiņas, kas jātulko priekš pilna tulkojuma. Ja tas tomēr ir par grūtu, tad iztulkot reģistrācijas, ielogošanās ziņas gan nevajadzētu būt grūti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stifler. 6 Report post Posted August 11, 2016 laikam velas lai iemet authme confuguraciju pet botu uzbrukumiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
kasdijs 0 Report post Posted August 12, 2016 sorry es sajaucu tam nav vainas authme man vajg tomeer permissionsex jo nav permi reg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Night 180 Report post Posted August 12, 2016 sorry es sajaucu tam nav vainas authme man vajg tomeer permissionsex jo nav permi reg Par 5 Eiro sataisīšu permissionsex failu, līdz 6 grupām, varēsi izvēlēties ko katra var u.c. Brīdinu, izveidošu, nodemonstrēšu, samaksāsi un tad iedošu, nekādas sūtīšanas pirms samaksas (neesmu jau tik liels muļķis ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
★Delma 124 Report post Posted August 13, 2016 Taisi online serveri nevis offline serveri tad tev nevajadzēs nekādu authme problēma atrisināta Quote Share this post Link to post Share on other sites
★mdaaa 43 Report post Posted August 13, 2016 Taisi online serveri nevis offline serveri tad tev nevajadzēs nekādu authme problēma atrisināta Ja tu kaut reizi izlasītu tālāk par 1. Atbildi, tu atrastu tādu lietu, kā viņam vajag palīdzību ar permissionsex. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kalpaks 0 Report post Posted August 28, 2016 Pa eiriku, būs tev sakonfigurēts permišons ar grupām kādas gribi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fIenzijs 38 Report post Posted August 29, 2016 1. Meklē pats googlē, kur varētu kaut kur nokačāt! http://lmgtfy.com/?q=Configured+PermissionEx 2. Pats mācies! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pilsetnieks 6 Report post Posted November 15, 2020 Pievieno mani skype/discord, sakonfigurēsim kopā, pastāstīšu un palīdzēšu, tolka būs vairāk, nekā jau gatavu atsūtīšu. 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites