Jump to content
Sign in to follow this  
MazaisTriperis

izvelk tikai bildes.

Recommended Posts

Prieka pēc - mācīšānās labā izdomāju kaut ko bišk paveidot bet nu pašā sākumā jau sākas problēmas biggrin.png

<?php
$dir = "img/";
$ext = array('jpg', 'jpeg', 'png', 'gif');
$images = glob($dir . "*." . $ext);
 
foreach($images as $image)
{
  echo $image."<br/>";
}
?>

Kā tieši man izvilkt tikai tos failus kuriem ir paplašinājumi $ext array?
Šobrīd [loģiski] viņš bļauj ka nevaru es tā ņemt un array izmantot 4. rindiņā.

protams es varētu tā pat kā vēlāk izmantot foreach, bet man aizdomas ka ir arī vieglāks variants, jo kaut kad sen jau ko līdzīgu taisiju un sanāca viss :D Bet tagad pēc kaut kāda gada jau vairs neatceros :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

kaut kā tā?

<?php
$dir = "img/";
$ext = array('jpg', 'jpeg', 'png', 'gif');

 foreach ($ext as $item) {
 	$images = glob($dir . "*." . $item);
	foreach($images as $image)
	  echo $image."<br/>";
}
?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

kaut kā tā?

<?php
$dir = "img/";
$ext = array('jpg', 'jpeg', 'png', 'gif');

 foreach ($ext as $item) {
 	$images = glob($dir . "*." . $item);
	foreach($images as $image)
	  echo $image."<br/>";
}
?>

Jap, paldies :D Kaut kā nezkapēc iedomājos ka ja atkal foreach izmantos kods izskatīsies drausmīgi garāks :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.